Kontaktoplysninger

Bornholmerhampen IVS

Cvr. nr. 38199323
Pingels Allé 64
3700 Rønne
E-mail: info@bornholmerhampen.dk
Tlf.: 61 70 15 37

Priser og betaling

Alle de viste priser på Bornholmerhampen.dk er i danske kroner (DKK) og inklusiv moms. De indeholder ikke kreditkortgebyrer eller fragt, disse vil dog altid blive oplyst inden afslutningen af købet. Kortgebyrerne er 1,35% for dansk udstedte kort og 2,55% for udenlandsk udstedte kort.

Når vi har afsendt din bestilling fra vores lager, hæves beløbet fra dit kontokort.

Du kan betale med Visa/Dankort, MasterCard, Visa Electron og Maestro.

Ved Dankort-betaling betales ved direkte bankoverførsel til vores konto i Sydbank: reg.nr.: 6820/ kontonummer: 0001794689

Fortrolighedspolitik

Vi behandler selvfølgelig til enhver tid dine personlige oplysninger med fortrolighed, ligesom at Bornholmerhampen IVS ikke har adgang til dine kortoplysninger.

Levering

Bornholmerhampen.dk sender varer til hele Danmark med Post Nord. Vi leverer normalt indenfor 4-5 hverdage, dog med forbehold for trafik- og vejrforhold der måtte forsinke Post Nord. Levering på Bornholm er gratis.

Reklamation

Bornholmerhampen.dk yder 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende mangler der konstateres ved varens normale anvendelse.

Reklamation over fejl og mangler skal meddeles Bornholmerhampen inden for rimelig tid, dvs. 2 måneder, efter at fejlen eller manglen er opdaget eller burde være opdaget.

I forbindelse med reklamationssager afholder Bornholmerhampen returneringsomkostninger i rimeligt omfang. Returvarer bedes vedlagt information om dit navn, fakturanummer og hvad der er galt med varen.

Varer der returneres med reklamation, bliver erstattet af en ny leverance indenfor 7 dage fra modtagelsen. Haves erstatningsvare ikke, vil det betalte beløb blive krediteret indenfor 7 dage.

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettes til bornholmerhampen@gmail.com inden det defekte produkt returneres.

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Refusion sker ved en bankoverførsel til din bank konto. Bornholmerhampen har til dette brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto.

Fortrydelsesret

Bornholmerhampen yder fortrydelsesret i henhold til følgende punkter i forbrugerloven:

  • For levnedsmidler og varer til husholdningen er der INGEN fortrydelsesret.

  • For alle andre varer end levnedsmidler og varer til husholdningen, er der 14 dages fortrydelsesret.

For at benytte din fortrydelsesret på varer, der ikke er levnedsmidler eller til husholdningen, skal du inden 14 dage fra modtagelsen af varen informere os pr. e-mail, og sende varen retur i original emballage, eventuelle transportomkostninger afholder du selv som køber. Vedlæg venligst dine kontaktoplysninger og fakturanummeret, der vedrører den pågældende vare samt det kontonummer du ønsker betalingen ført retur til.